Szolgáltatások

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés

Kérésre kollégánk helyszíni felméréssel lehet az Ön segítségére, legyen szó akár homlokzati hőszigetelésről, akár lapostető vagy pince szigetelésről, megkönnyítve ezzel az Ön döntését. Természetesen szaktanácsadással is állunk a rendelkezésére ez esetben. Realizált vásárlás esetén a felmérés Díjmentes Budapesten és környékén!

Komplett szolgáltatás, ajánlat

Komplett szolgáltatás, ajánlat

Levesszük válláról a terhet amelyet egy felújítás, hőszigetelés, építkezés jelent. Az igényfelmérést követően komplex ajánlatot adunk Önnek a teljes munkára, amely mind az anyagokat, mind a helyszínre szállítást, a kivitelezési költségeket, a keletkezett sitt/hulladék elszállítását, műszaki vezetést és átadást egyaránt tartalmazza.

Akusztikai kivitelezés

Akusztikai kivitelezés

Cégünk 2005 óta végez akusztikai kivitelezési tevékenységet. Lakások, irodák határolófalainak, födémeinek, padlóinak utólagos hangszigetelését vállaljuk szakember gárdánkkal. Az ajánlat elkészítéséhez minden esetben helyszíni femérés szükséges. Gyors határidőkkel vállaljuk az ilyen jellegő problémák megoldását.

Szállítás

Szállítás

A nálunk vásárolt termékek elszállításában is segítséget nyújtunk, az ország bármely pontjára kedvező áron (vagy a rendelési érték függvényében akár díjmentesen) szállítunk.